[Kardynał Stefan Wyszyński] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia kardynała Wyszyńskiego przed ołtarzem w kościele Mariackim w Gdańsku, zwrócony twarzą do wiernych, 18 stycznia 1959 roku.