Postacie - Góra, Jan (1936-2023). ([Gdańsk], 1973)
Przedstawia fantazyjną łódź z grupą postaci.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.