[Afisz. Incipit:] Objazdowy Teatr Marionetek "Tęcza" przy Inspektoracie Szkolnym w Bytowie ... urządza widowisko pacynkowe w 4-aktach Ewy Szelburg-Zarembiny p.t. Za siedmioma górami ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu.