Sekcja Karate AZS Politechniki Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia trening na boso sekcji karate Akademickiego Związku Sportowego Politechniki Gdańskiej na plaży w Sopocie 27 lutego 1977 r.