P. F. 1978 Ryszard Stryjec - Stryjec, Ryszard (1932-1997). (1978)
Siedząca małpa, nad nią dziewięćsił, napis u góry: P. F. 1978, u dołu: Ryszard Stryjec, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.