Monarchia Ojca, porządek pochodzeń, perychoreza : trzy klucze teologiczne do poprawnego wyznawania wiary trynitarnej / Jean-Pierre Batut ; tł. Lucjan Balter. - Batut, Jean-Pierre (1954- )
1. Wyznanie trynitarne a służba communio. 2. Monarchia Ojca. 3. Porządek pochodzeń. 4. Perychoreza. 5. Jedność Trójcy a jedność Kościoła.