[Ulotka. Incipit] Einladung zum elften Stiftungsfest der Gruppe Handelshilfsarbeiter am Sonnabend, den 22. März ... im Café Derra ... (Danizg : [wydawca nieznany], 1930)
Ulotka z programem uroczystości.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.