Program uroczystości związanych z "Międzynarodowym Tygodniem Solidarności b. Więźniów Politycznych" od dnia 22-30 marca 1947 r. w Gdyni. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz z programem obchodów.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty