Rejestry i języki - Maliszewski, Karol (1960- ).; Lipińska, Elżbieta (poezja). (2012)
Recenzja książki: Rejestry / Elżbieta Lipińska. Tychy, 2011.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.