[Szlachcic w szubie] - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830). ([Polska], 1779)
Przedstawia szlachcica w całej postaci i w futrzanym płaszczu, zwróconego w prawą stronę.
Tytuł wg cytowanej bibliografii.
Miejsce powstania na podstawie daty i działalności autora.
Po prawej stronie blisko dołu sygnatura autora i data.
Jana Piotra Norblina prace rytownicze / Przecław Smolik. - Łódź 1934
Keywords: Grafika -- Polska -- 18 w