Klara Feher - Nie jesteśmy aniołami : Komedia w 3 aktach = (Nem vagyunk angyalok) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1960)
Program teatralny premiery w Teatrze Kameralnym w Sopocie 26.02.1960 r. Reżyseria: Walerian Lachnitt, scenografia: Ewa Nahlik.