Ex Libris Poza Cenzurą - Feilhauer, Henryk (1942-1999). ([Miejsce nieznane], 1985)
Owalna tarcza z kutym obramowaniem, pośrodku litera S przepleciona przez kotwicę. W otoku napis: Ex Libris Poza Cenzurą. Pod wyobrażeniem wyciśnięty napis: Solidarność oraz ołówkiem inicjały artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.