Walne zabranie : Członków P. Z. Z. obwodu Sopockiego. - Polski Związek Zachodni (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zebraniu członków Polskiego Związku Zachodniego 28.04.1946 wraz z programem obrad.
Afisz nadrukowany na połówce plakatu Richard Wagner Festspiele 194.
Keywords: Polski Związek Zachodni -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne