[Afisz. Incipit] Klub Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej urządza ... wieczór karnawałowy / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 16.01.1948 r.