[Afisz. Incipit] Klub Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej urządza ... wieczór karnawałowy - Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 16.01.1948 r.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.