Ex libris Heinrich von Stein Rob. Langbein. - Langbein, Robert (1864-1932) (1918)
Przedstawia orła unoszącego się nad głazem wystającym ze wzburzonego morza, na którym znajduje się napis: Ex libris, u dołu w ramce napis: Heinrich von Stein. Nazwisko aut. i data pod przedstawieniem.