Zawody śpiewacze : chórów kat. II - okręg II. (Gdańsk : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o zawodach 5.07.1959 r. w Tarnowie Podgórnym.
Keywords: Chóry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tarnowo Podgórne (Polska ; gmina) -- 1945-1970 -- druki ulotne