[Putta ze szkieletem] / J. F. Mylius. - Mylius, Jan Fryderyk (17..-17..) (1750)
Przedstawia dwa półnagie putta bawiące się połamanym szkieletem. Jedno trzyma czaszkę, drugie piszczele, obok na ziemi księga.