Simone Winkeler / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1957)
Przedstawia głowę kobiety z umieszczonym zamkiem warownym, u dołu napis: Simone Winkeler. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.