[Afisz. Incipit] Pamiętajmy, że z małej iskierki powstaje w lesie morze płomieni - pożar to największy wróg lasu. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa z hasłem.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.