[Afisz teatralny. Incipit:] Państwowy Teatr Lalek Miniatura w Gdańsku przedstawia sztukę W. Andrejewicza i S. Prokofiewa Kocmołuch. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i scenografia: Arnold Burow, reżyseria: Michał Zarzecki, muzyka: Raimond Paul, choreografia: Edward Dobraczyński.