[Afisz teatralny. Incipit:] Państwowy Teatr Lalek Miniatura w Gdańsku przedstawia sztukę W. Andrejewicza i S. Prokofiewa Kocmołuch. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i scenografia: Arnold Burow, reżyseria: Michał Zarzecki, muzyka: Raimond Paul, choreografia: Edward Dobraczyński.
Keywords: Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.