W Obwodowej Komisji Wyborczej nr 8 w Sopocie głosuje Regina Rafińska / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia lokal wyborczy nr 8 w Sopocie podczas wyborów do Rad Narodowych, 1978 r.