W Obwodowej Komisji Wyborczej nr 8 w Sopocie głosuje Regina Rafińska - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia lokal wyborczy nr 8 w Sopocie podczas wyborów do Rad Narodowych, 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Wybory -- 1945- -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa