Ex Libris A. Brosza - Rożek, Roman; Brosz, Antoni (1910-1978). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1958)
Siedząca tyłem naga kobieta z obrazem w ręce, u dołu napis: Ex Libris A. Brosza.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.