[List Pasterski. Inc.:] Duchowieństwu i wszystkim wiernym Biskupstawa Naszego [...] - Hohenzollern, Joseph von (1776-1836). (Oliwa : [s.n.], 1836)
List Pasterski na okres postu.
Keywords: Listy pasterskie -- Polska -- 19 w; Druki ulotne -- 19 w