Ex Collectiones Kamila Leńskiego : Czas gdańskich lwów na Wyspie Skarbów / Bohdan Rutkowiak. - Rutkowiak, Bohdan (1933- ). (2008)
W obramowaniu zegar ścienny z którego wychyla się lew, na whadle chuśta się drugi lew, obok napis: Czas gdańskich lwów na Wyspie Skarbów. Wzdłuż krawędzi napis: Ex Collectiones Kamila Leńskiego.