Ex Collectiones Kamila Leńskiego : Czas gdańskich lwów na Wyspie Skarbów - Rutkowiak, Bohdan (1933- ).; Leński, Kamil ([Miejsce nieznane], 2008)
W obramowaniu zegar ścienny z którego wychyla się lew, na whadle chuśta się drugi lew, obok napis: Czas gdańskich lwów na Wyspie Skarbów. Wzdłuż krawędzi napis: Ex Collectiones Kamila Leńskiego.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, ołówkiem symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1990-.