[Ekslibris] Fanny Martens / [A. Mahieu]. - Mahieu, Antoon ([wydawca nieznany], 1952)
Maszyna do pisania, nad nią strzykawka, na wałku maszyny napis: Fanny, poniżej: Martens. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.