[Ekslibris] Fanny Martens - Mahieu, Antoon; Martens, Fanny ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1952)
Maszyna do pisania, nad nią strzykawka, na wałku maszyny napis: Fanny, poniżej: Martens. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Belgia -- 20 w