[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdyni ... zarządza ... rejestrację maszyn przemysłowych i urządzeń technicznych ... / Stanisław Szmidt. - Szmidt, Stanisław (1904-1977) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią zarządzenia z 22.08.1950 r.