"Poślę wam innego Obrońcę" / Philippe Cormier ; tł. Lucjan Balter. - Cormier, Philippe (1948- )
1. Występek. 2. Proces. 3. Pierwszy Obrońca. 4. Proces procesu. 5. Wiara świadków. 6. Doświadczenie Ducha. 7. Inny Obrońca. 8. Duch Ojca i Syna. 9. Obrońca bez obrony.