"Poślę wam innego Obrońcę" - Cormier, Philippe (1948- ); Balter, Lucjan (1936-2010) (1998)
1. Występek. 2. Proces. 3. Pierwszy Obrońca. 4. Proces procesu. 5. Wiara świadków. 6. Doświadczenie Ducha. 7. Inny Obrońca. 8. Duch Ojca i Syna. 9. Obrońca bez obrony.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Teologia trynitarna; Pneumatologia; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej