[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Podaje do wiadomosci ludnosci niemieckiej, ze repatriacja niemcow za Odre, rozpocznie sie ... = Bekanntmachung. Es wird hiermit bekanntgegeben, dass die Umsiedlung ... / Nosowski Henryk. - Nosowski, Henryk ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przesiedleniu ludności niemieckiej z Lęborka.