[Afisz teatralny] William Shakespeare - Antoniusz i Kleopatra = (Antony and Cleopatra) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 16.02.1992 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Krzysztof Babicki.