Ex libris B. Kiernickiego / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1956)
Na tle dwóch prostokątów paleta z zarysem twarzy pędzel i koło zębate, u dołu napis: Ex libris B. Kiernickiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.