Ex libris B. Kiernickiego - Grabowski, Edward (1904-1966).; Kiernicki, Bolesław (1905-1979). (1956)
Na tle dwóch prostokątów paleta z zarysem twarzy pędzel i koło zębate, u dołu napis: Ex libris B. Kiernickiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.