Leon Sylwester Staniewicz ExLibris W. - Łuczak, Wojciech (1946- ). (1991)
Ryba - karp z fajką do oddychania w pysku, o brzuch oparta otwarta książka nad nią napis: Leon Sylwester Staniewicz, na płetwie ogonowej napis w dwóch liniach: ExLibris. Sygn aut. w obrębie kompoz.