Václav Křupka Ex Libris / J. N. - Naha, Johann (1902-1982) (1962)
Przedstawia zrujnowaną wieś i wędrowca podpierającego się laską, napis u góry: Václav Křupka, u dołu: Ex Libris. Sygn. aut w obrębie kompoz.