I Sekretarz KW Tadeusz Fiszbach i prezydent Hamburga Koschnik [!] w rozmowie ze stoczniowcami w Gdańskiej Stoczni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia Tadeusza Fiszbacha oraz Hansa Koschnicka polityka niemieckiego w Stoczni Gdańskiej, 1978 r.