I Sekretarz KW Tadeusz Fiszbach i prezydent Hamburga Koschnik [!] w rozmowie ze stoczniowcami w Gdańskiej Stoczni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Tadeusza Fiszbacha oraz Hansa Koschnicka polityka niemieckiego w Stoczni Gdańskiej, 1978 r.
Tytuł reka autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk