Dzień targowy : tak się kończył PRL - Przybylik, Marek (1946- ).; Oficyna Wydawnicza Przybylik &. (Warszawa : Oficyna Wydawnicza Przybylik &, 2014)
Wybór felietonów z cyklu "Dzień targowy" w sobotnio-niedzielnym wydaniu "Życia Warszawy" w latach 1981-1991.
Keywords: Polska -- 1980-1989 -- publicystyka; Felietony polskie -- 1970-2000.