[Afisz. Incipit] Zatwierdzona przez Min. Kultury ... Szkoła Baletowa Janiny Jarzynówny ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach do szkoły.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.