Wiec antywojenny młodzieży na Westerplatte / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawiają młodzież na antywojennym wiecu na Westerplatte w Gdańsku, 1972 rok.