Wiec antywojenny młodzieży na Westerplatte - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1972)
Przedstawiają młodzież na antywojennym wiecu na Westerplatte w Gdańsku, 1972 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Westerplatte (Polska ; półwysep) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk