[Afisz. Incipit:] Zawody piłki nożnej pomiędzy K.S. "Włókniarz" Malbork ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz z pustymi miejscami na wpisanie zespołu, z którym K.S. Włókniarz zagra mecz.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy