Dom Bezpieczny Safe house - Baron, Katarzyna; Konieczny, Robert (1969- ).; KWK Promes ([Wrocław] : KWK Promes, 2009)
Opowieść architekta Roberta Koniecznego o jego projekcie.
Tyt. z ekranu tytułowego.
DVD-Video.
Keywords: Architektura -- filmy; Filmy dokumentalne -- 1990-.