Portoroby - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Gdańsk], 1960)
Przedstawia trzech robotników portowych na nabrzeżu.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.