[Afisz teatralny. Incipit:] Włodzimierz Majakowski - Łaźnia : Dramat w 6 obrazach z cyrkiem i fajerwerkiem / Państwowy Teatr Nowy. (Państwowy Teatr Nowy, 1954)
Afisz informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria Kazimierz Dejmek, scenografia Józef Rachwalski.