[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 12-go stycznia 1947 roku ... odbędzie się w "Domu Ludowym" na Brzeźnie Wielki Wiec Wyborczy ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu wyborczym Obywatelskiego Komitetu Wyborczego Dzielnicy Brzeźno.